ماهی جش سفید

مرجع:
lutjanus-gibbus fish
نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

  • دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد.
  • بدون تیغ و تنها دارای استخوان درشت میانی است.
  •  وزن از 500 گرم تا 10 کیلوگرم است.
  • برای سرخ کردنی بسیار مناسب است.
بیشتر بخوانید
نوع ماهی
  • ماهی کامل
  • پاک شده و فیله شده
محصولات مرتبط
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شعری دارای ویتامین های گروه B ( B12، B6، B3، B2 و B1) همچنین ویتامین های محلول در چربی (A، D ، E و K ) است.  این ماهی  دارای تیغ و خار کمتری نسبت به دیگر ماهیان است، گزینه مناسبی...
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
توضیحات

ماهی جش سفید یا مقوا سفید

بدن ماهی جش لوزی شکل بوده و از دو طرف فشرده ‌است. در این ماهی شعاع‌ های باله پشتی و باله مخرجی خیلی بلند و مساوی با طول بدن است. در ماهی مقوا فلس‌ها واضح نبوده و در پوست فرو رفته ‌است. یکی از ویژگی های واضح ماهی مقوا گودی پیش چشمی آن است که تقریبا مساوی با دو قطر چشم است. رنگ بدن این ماهی نقره‌ای سفید می‌باشد.

ماهی مقوا یا جش سفید در آب های منطق گرمسیری، دریا، لب شور و مرجانی و اعماق 20 تا 100 متر زیست می کند. این ماهی در اقیانوس های هند و آرام، دریای سرخ، خلیج فارس پراکنش دارد. این ماهی از ماهیان کوچکتر  تغذیه می کند. ماهیان بالغ مقوا در اعماق 60 متر یافت می شوند در حالیکه ماهیان کوچکتر در مصب و خورها حضور دارند.


خواص ماهی جش سفید

این ماهی دارای دارای مقادیر بالای آهن، منیزیم، روی و انواع ویتامین های A، D و K می باشد. ماهی مقوا یا جش سفید به دلیل داشتن میزان بالای فسفر و پتاسیم می‌تواند باعث افزایش ماده خاکستری مغز شده و مصرف مداوم آن باعث تقویت مغز و حافظه می شود.به علاوه از بروز مشکلات مغزی مانند افسردگی و آلزایمر در افراد سالمند جلوگیری می کند.


روش های پخت ماهی جش سفید

این ماهی به دلیل دارا بودن گوشت چرب برای سرخ کردن و کبابی مناسب می باشد.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم