ماهی حلوا سفید یا زبیده

مرجع:
lutjanus-gibbus fish
نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

    • ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است.
    • ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است.
    • ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است.
    • برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن کاملا تمیز می شود
    • حلوا سفید یکی از خوشمزه ترین ماهی های جنوب ایران
    • ماهی حلوا سفید  برای برای کبابی،سرخ کردنی،بخارپز،شکم پر و قلیه ماهی مناسب است.
بیشتر بخوانید
محصولات مرتبط
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شعری دارای ویتامین های گروه B ( B12، B6، B3، B2 و B1) همچنین ویتامین های محلول در چربی (A، D ، E و K ) است.  این ماهی  دارای تیغ و خار کمتری نسبت به دیگر ماهیان است، گزینه مناسبی...
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
توضیحات

ماهی حلوا سفید

بدن این ماهی تقریبا لوزی شکل، پوزه در بالای دهان جلو آمده، دهان کوچک و تقریبا انتهایی است. خارهای باله پشتی و مخرجی بصورت بریده روی پوست ظاهر میشوند که این خاصیت در نمونه های جوان بیشتر واضح است ، فلس های روی بدن بسیار کوچک بوده و به آسانی کنده میشوند، رنگ بدن در طرفین نقره ای و پشت آبی خاکستری است. این گونه در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب، اقیانوس اطلس، خلیج بنگال، دریای مدیترانه، اقیانوس آرام پراکنش دارند. تغذیه آن بیشتر از زئوپلانکتون‌ها می‌باشد، صید آن به وسیله تور گوشگیر بوده اما به روش ترال هم صید می‌گردد و پراکنش آن در دنیا بیشتر در آب‌های ساحلی در عمق ۵ تا ۱۰ متر می‌باشد.

خواص ماهی سرخو

ماهی حلوا سفید ممتاز ترین ماهی در میان ماهیان جنوب است. این ماهی  ارزش غذايي بالايي دارد و دارای مشتریان فراوانی در جهان می باشد.حلوا سفید در جنوب کشور به ماهی زبیدی معروف است.کلمه ی زبیدی به معنای برتر است و چون حلوا سفید بهترین و مرغوبترین و گران قیمت ترین ماهی جنوب می باشد به این ماهی زبیدی می گویند. 

 همانند سایر غذاهای دریایی این ماهی نیز دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح می باشند. ماهی حلوا سفید دارای محتوای  چربی کمی است، کلسیم، ویتامین A و  Dرا شامل می شود که در تقویت بینایی، سیستم ایمنی و استخوان بندی نقش دارند. به علاوه دارای ویتامین B12است که حضور آن برای کارکرد سیستم عصبی مهم است. ید موجود در این ماهی  نیز برای غده تیروئید حیاتی است و از بروز مشکلاتی مانند احساس ضعف و خستگی جلوگیری می کند.

روش های پخت ماهی سرخو

 بهترین روش پخت آن ساده سرخ کردن  است اما می توان به صورت ماهی شکم پر ، قلیه ماهی و ... نیز استفاده کرد.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم