ماهی سرخو تازه

مرجع:
ماهی سرخو
نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

  • دارا بودن گوشت لطیف، خوش طعم و معطر
  • آزار دهنده نبودن تیغ و خارهای آن
  • مقادیر بالای پروتئین در گوشت
  • بالا بودن مقادیر اسیدهای چرب امگا3
  • دارابودن مقادیر بالای ویتامین های A، B5، B12، C و E
  • دارای مقادیر قابل توجه املاح از جمله پتاسیم، کلسیم، آهن و فسفر
بیشتر بخوانید
نوع ماهی
  • ماهی کامل
  • پاک شده و فیله شده
محصولات مرتبط
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شعری دارای ویتامین های گروه B ( B12، B6، B3، B2 و B1) همچنین ویتامین های محلول در چربی (A، D ، E و K ) است.  این ماهی  دارای تیغ و خار کمتری نسبت به دیگر ماهیان است، گزینه مناسبی...
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
توضیحات

ماهی سرخو

رنگ ماهی سرخو قرمز متمایل به صورتی می باشد و دارای گردن ضخیم و گوشتالویی است، دهان سرخو بزرگ بوده و کوهان دارد، وزن آن به سه تا چهار کیلو هم می رسد. این ماهی در سطح پشتی دارای10 عدد شعاع و 13-14 خار می باشد. به طور کلی در اطراف بدن رنگ خطوط افقی زرد تا نقره ای، سایه ای از نقره ای سفید در شکم و زیر سر و همچنین یک نوار پهن بزرگ سیاه و سفید عمدتا بالای خط جانبی دارا است. ماهیان بالغ احتمالا به وفور در مناطق صخره مرجانی؛ ماهیان جوانتر در مصب های مانگرو یافت می شوند. این ماهی از ماهی های کوچکتر و بی مهرگان از جمله میگو ها، خرچنگ ها تغذیه می کند.


خواص ماهی سرخو

به دلیل دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب مفید از جمله امگا3 و دارا بودن میزان کم کلسترول به بیماران قلبی توصیه می‌‌گردد. مصرف این ماهی به دلیل پروتئین بالا به کودکان و زنان باردار نیز پیشنهاد می‌‌شود. در برخی از منابع ذکر شده است که مصرف آن برای بیماران دیابتی، بیماران با مشکلات گوارشی و پروستات نیز می‌‌تواند مفید واقع گردد. گوشت آن دارای مقادیر بالایی سلنیوم است. این عنصر در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌‌های بدن موثر می‌‌باشد. بنابراین مصرف این ماهی جهت کاهش ابتلا به سرطان نیز توصیه شده است.

  • دارا بودن گوشت لطیف، خوش طعم و معطر
  • آزار دهنده نبودن تیغ و خارهای آن
  • مقادیر بالای پروتئین در گوشت
  • میزان چربی بسیار پائین در گوشت
  • بالا بودن مقادیر اسیدهای چرب امگا3
  • دارابودن مقادیر بالای ویتامین های A، B5، B12، C و E
  • دارای مقادیر قابل توجه املاح از جمله پتاسیم، کلسیم، آهن و فسفر
  • خاصیت ضد سرطانی به دلیل دارا بودن سلنیوم
  • مفید برای بیماران قلبی، بیماران با مشکلات گوارشی و پروستات

ویتامین‌‌های این ماهی               

مصرف این ماهی به دلیل دارا بودن انواع مواد مغذی می‌‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌‌های کلیوی، گوارشی و سرطان را کاهش دهد.  دارای مقادیر بالایی پروتئین می ‌‌باشد که مصرف 100 گرم آن در روز میزان 50 درصد از نیاز پروتئینی بدن را برطرف می‌‌سازد. همانند سایر آبزیان جنوب دارای مقادیر بالایی امگا3، فسفر، کلسیم و ویتامین‌‌های مختلف به ویژه ویتامین B12 می‌‌باشد.

ماهی سرخو دارای میزان قابل توجهی اسیدآمینه تریپتوفان و عنصر سلنیوم است، حضور این دو ماده بسیار مهم در گوشت آن، این ماهی را به عنوان یک ماده‌‌ی غذایی ضد سرطان معرفی می‌‌کند. علاوه بر میزان پروتئین بالا، املاح و ویتامین‌‌های مفید، چربی بسیار کمی دارد.

میزان دورریز این ماهی

کم تا متوسط، با توجه به نوع پاک کردن آن بین 15 تا 35 درصد. بالاترین میزان دور ریز این ماهی در حالت فیله کردن است.


روش های پخت ماهی سرخو

ماهی سرخو مناسب سرخ کردن، کباب کردن است.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم