ماهی جش سفید
ویژگی های محصول
- دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ میباشد.
- بدون تیغ و تنها دارای استخوان درشت میانی است.
- وزن از 500 گرم تا 10 کیلوگرم است.
- برای سرخ کردنی بسیار مناسب است.
ماهی جش سفید یا مقوا سفید
بدن ماهی جش لوزی شکل بوده و از دو طرف فشرده است. در این ماهی شعاع های باله پشتی و باله مخرجی خیلی بلند و مساوی با طول بدن است. در ماهی مقوا فلسها واضح نبوده و در پوست فرو رفته است. یکی از ویژگی های واضح ماهی مقوا گودی پیش چشمی آن است که تقریبا مساوی با دو قطر چشم است. رنگ بدن این ماهی نقرهای سفید میباشد.
ماهی مقوا یا جش سفید در آب های منطق گرمسیری، دریا، لب شور و مرجانی و اعماق 20 تا 100 متر زیست می کند. این ماهی در اقیانوس های هند و آرام، دریای سرخ، خلیج فارس پراکنش دارد. این ماهی از ماهیان کوچکتر تغذیه می کند. ماهیان بالغ مقوا در اعماق 60 متر یافت می شوند در حالیکه ماهیان کوچکتر در مصب و خورها حضور دارند.
خواص ماهی جش سفید
این ماهی دارای دارای مقادیر بالای آهن، منیزیم، روی و انواع ویتامین های A، D و K می باشد. ماهی مقوا یا جش سفید به دلیل داشتن میزان بالای فسفر و پتاسیم میتواند باعث افزایش ماده خاکستری مغز شده و مصرف مداوم آن باعث تقویت مغز و حافظه می شود.به علاوه از بروز مشکلات مغزی مانند افسردگی و آلزایمر در افراد سالمند جلوگیری می کند.
روش های پخت ماهی جش سفید
این ماهی به دلیل دارا بودن گوشت چرب برای سرخ کردن و کبابی مناسب می باشد.