شاه میگو سایز 10تا 12

مرجع:
lutjanus-gibbus fish
نام تجاری : سماچ
میگو

ویژگی های محصول

  • ماهی سرخو منبع مهم سلنیوم است
  • ماهی سرخو باعث تثبیت قند خون میشود
  • ماهی سرخو حاوی یک ترکیب آلی به نام پورین می باشد
  • ماهی سرخو برای قلیه ماهی ، شکم پر ، سرخ کردنی مناسب است
بیشتر بخوانید
محصولات مرتبط
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شعری دارای ویتامین های گروه B ( B12، B6، B3، B2 و B1) همچنین ویتامین های محلول در چربی (A، D ، E و K ) است.  این ماهی  دارای تیغ و خار کمتری نسبت به دیگر ماهیان است، گزینه مناسبی...
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
میگو دارای اسیدهای چرب امگا3 است. میگو به کنترل فشار خون کمک میکند. میگو دارای فسفر بسیار زیادی است. میگو  برای سوخاری، میگوپلو، دوپیازه میگو و سرخ کردنی مناسب است.
گوشت لذیذ و طعم بسیار عالی یکی از مشخصه های بارز این ماهی بوده که می توانید آن را به صورت مختلف نظیر سرخ کردن، کبابی و شکم پر نیز مصرف کنید و علاوه بر این ماهی هامور منبعی سرشار از فسفر است. ماهی هامور...
دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. بدون تیغ و تنها دارای استخوان درشت میانی است.  وزن از 500 گرم تا 10 کیلوگرم است. برای سرخ کردنی بسیار مناسب است.
ماهی سنگسر دارای گوشتی سفید، لطیف و نرم و ترد است گوشت این ماهی به راحتی از استخوان جدا شده و فیله می‌گردد. میزان دور ریز این ماهی کم تا متوسط است. برای قلیه ماهی، ماهی شکم‌‌پر، ماهی کباب و...
دارا بودن گوشت لطیف، خوش طعم و معطر آزار دهنده نبودن تیغ و خارهای آن مقادیر بالای پروتئین در گوشت بالا بودن مقادیر اسیدهای چرب امگا3 دارابودن مقادیر بالای ویتامین های A، B5، B12، C و E دارای مقادیر قابل توجه...
توضیحات

ماهی سرخو

ماهی سرخو یا آگال  گوشت سفید رنگ بسیار لذیذی دارد و دارای تیغ و خار کمی میباشد طعم و مزه ی بسیار عالی این ماهی و نیز خوش خوراکی آن باعث شده تا این ماهی به نوبه ی خود از جایگاه بسیار ممتازی در بازار ماهی برخوردار باشد خانواده سرخو ماهیان در خلیج فارس زندگی می کنند. رنگ این ماهی قرمز متمایل به صورتی می باشد و دارای گردن ضخیم و گوشتالویی است، دهان سرخو بزرگ بوده و کوهان دارد، وزن آن به سه تا چهار کیلو هم می رسد. این ماهی معروف به ماهی ضد افسردگی می باشد. مصرف دو تا جهار بار در ماه به صورت کباب شده و یا پخته شده در قلیه ماهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را ۲۸% کاهش می دهد، همچنین خطر ابتلا به بیماری کلیه را ۴۴% کاهش می دهد.


خواص ماهی سرخو

ماهی سرخو منبع مهم سلنیوم است
مضرف ماهی سرخو 79% نیاز روزانه بدن را تامین میکند
مصرف سرخو باعث تثبیت قند خون میشود  زیرا منبع بسیار خوبی از پروتِین است
ماهی سرخو حاوی یک ترکیب آلی به نام پورین می باشد.پورین به طور معمول در گیاهان، حیوانات و بدن انسان یافت می شود.
ماهی سرخو همچنین منبع بسیار خوب ویتامین B12، پروتئین، ویتامین B6، فسفر، پتاسیم و اسید چرب امگا-۳ می باشد.
یکی از فواید مصرف ماهی های غنی از امگا-۳ مانند ماهی سرخو تنظیم عملکرد ماهیچه های قلب می باشد
که خطر حملات قلبی و مرگ را کاهش می دهند..


روش های پخت ماهی سرخو

ماهی سرخو مناسب برای قلیه ماهی،سرخ کردنی،شکم پر و کبابی است.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم