ماهی سنگسر تازه

مرجع:
lutjanus-gibbus fish
نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

  • ماهی سنگسر دارای گوشتی سفید، لطیف و نرم و ترد است
  • گوشت این ماهی به راحتی از استخوان جدا شده و فیله می‌گردد.
  • میزان دور ریز این ماهی کم تا متوسط است.
  • برای قلیه ماهی، ماهی شکم‌‌پر، ماهی کباب و سرخ کردنی بسیار مناسب است.
  • غنی از پروتئین بوده و مصرف آن به زنان باردار توصیه می‌‌شود.
  • ویتامینها و مواد معدنی متنوعی از جمله ویتامین‌‌های A و D، فسفر، منیزیم، سلنیوم، ید، آهن و ....
  • در بهبود عملکرد مغز کودکان بسیار موثر است.
بیشتر بخوانید
نوع ماهی
  • ماهی کامل
  • پاک شده و فیله شده
محصولات مرتبط
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شعری دارای ویتامین های گروه B ( B12، B6، B3، B2 و B1) همچنین ویتامین های محلول در چربی (A، D ، E و K ) است.  این ماهی  دارای تیغ و خار کمتری نسبت به دیگر ماهیان است، گزینه مناسبی...
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
توضیحات

ماهی سنگسر تازه

ماهی سنگسر تازه دارای گوشت سفید، لطیف و نرم به راحتی از استخوان جدا شده و فیله می‌‌گردد. ماهی سنگسر جنوب از جمله ماهیان پرطرفدار و لذیذ دریایی است که تقریبا در سفره غذایی هر جنوبی وجود دارد. گوشت این ماهی بسیار ترد و خوشمزه می‌‌باشد.

این ماهی دریایی بوده و اغلب در بسترهای سنگی و مناطق مرجانی پراکنش دارد. ماهی سنگسر در میان مردم جنوب محبوبیت بالایی دارد و اغلب قلیه ماهی سنگسر در سفره‌‌های مردم جنوب حضور دارد. ماهی سنگسر به راحتی هضم شده و میزان جذب مواد مغذی آن به شدت بالا می‌‌باشد گوشت خوش طعم این ماهی غنی از پروتئین بوده و مصرف آن به زنان باردار توصیه می‌‌شود.


خواص ماهی سنگسر تازه

  • این ماهی دارای گوشت سفید، نرم با انسجام کافی پس از طبخ می‌‌باشد.
  • گوشت ماهی سنگسر دارای تیغ و استخوان بسیار کمی است.
  • قلیه ماهی جنوب یکی از پرطرفدارترین غذاهای دریایی در کشور ایران بوده و این ماهی برای طبخ قلیه ماهی بسیار مناسب می‌‌باشد.
  • علاوه بر تامین نیاز پروتئینی بدن، ماهی سنگسر دارای کالری بسیار کمی است و به افرادی که دارای رژیم غذایی لاغری هستند توصیه می‌‌گردد.
  • ماهی سنگسر به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی پتاسیم، سدیم و ویتامین های گروه B در عملکرد مغز و بهبود سیستم عصبی تاثیر بسزایی دارد.
  • اسیدهای چرب امگا3 موجود در گوشت ماهی سنگسر منجر به تنظیم و کنترل فعالیت‌‌های مهم متابولیکی بدن می‌‌گردد.
  • این ماهی به دلیل دارابودن ترکیبی از مواد مغذی به عنوان یک ماده غذایی کامل محسوب شده و مصرف آن به بیماران قلبی، کودکان، زنان باردار و افراد مسن توصیه می‌‌شود.
  • گوشت سنگسر جنوب جهت تقویت و بهبود سلامت پوست و مو کارآمد و موثر می‌‌باشد. ماهی سنگسر منبع غنی از ویتامین A است که مصرف منظم آن بینایی را تقویت می‌‌کند.
میزان دور ریز نهایی

کم تا متوسط، از 25 درصد تا 40 درصد متغییر است. اغلب دور ریز شامل سر، دم، امعاء و احشاء می‌باشد.


روش های پخت ماهی سنگسر تازه

ماهی سنگسر تازه تهیه انواع قلیه ماهی، ماهی شکم‌‌پر، ماهی کباب و سرخ کردنی است.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم