نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

  • گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد.
  • در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد.
  • این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است.
  • منبع پروتئین غنی حاوی امگا3 بوده و برای زنان باردار، شیرده، کودکان و سالمندان مفید می‌‌باشد.
  • به عنوان یک غذای دریایی دارای ویتامین‌های گروه B از جمله بیوتین، اسیدفولیک، B6 و B12 است.
  • انواع پخت کباب، قلیه، شکم ‌‌پر و به ویژه سوخاری برای این ماهی مناسب است.
بیشتر بخوانید
محصولات مرتبط
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شعری دارای ویتامین های گروه B ( B12، B6، B3، B2 و B1) همچنین ویتامین های محلول در چربی (A، D ، E و K ) است.  این ماهی  دارای تیغ و خار کمتری نسبت به دیگر ماهیان است، گزینه مناسبی...
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
توضیحات

ماهی شیر

ماهی شیر از خانواده تن ماهیان می‌باشد. از نظر ظاهری، بدن این ماهی دوکی شکل است و دارای اسکلت استخوانی می باشد. رنگ بدن نقره ای و روی کمر آن تقریبا آبی است. طول این ماهی بین ۱۲۰ تا ۲۴۰ سانتیمتر می‌باشد باله دمی دو شاخه از ویژگی‌های مهم این ماهی است. ماهی شیر از ماهی قباد بزرگتر می‌باشد ولی از نظر ظاهری شباهت بسیاری  به ماهی قباد دارد . این گونه در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، اقیانوس اطلس، خلیج بنگال، دریای اندونزی، دریای سمر و اقیانوس آرام پراکنش دارند. خوراک این ماهی از ماهی‌های کوچکتر و آبزیان پلانکتونی تشکیل می‌شود. این ماهی را می‌توان اغلب در آبهای کم عمق و در طول شیب های ساحلی مشاهده کرد.صید ماهی شیر کوچک با ترال ها و ماهیان بزرگ با قلاب است . در صید ورزشی نیز از قلاب استفاده می شود

خواص و ارزش غذایی ماهی شیر

ماهی شیر منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است. همچنین حاوی پروتئین، ویتامین B-12 و سلنیوم است. ماهي شیر یکی از ماهیان پرطرفدار جنوب است که بسیار با ارزش بوده. این ماهی دارای گوشت لذیذی بوده و پولک های بدن این ماهی بسیار ظریف هستند که در زمان صید با اولین تماس دست کنده می شود. بهترین روش پخت ماهی شیر کباب و سوخاری.است اما می توان به صورت ماهی شکم پر ، قلیه ماهی و ... از آن استفاده کرد.

میزان خار و دور ریز شیر ماهی چقدر است؟                         

ماهی شیر به دلیل کم خار بودن و استخوان کم در گوشت خود می‌تواند به عنوان انتخابی ایده آل مطرح گردد. تیغ بسیار کمی داشته که خوردن آن را تسهیل می‌‌نماید. این ویژگی آن را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده است. نسبت به برخی از ماهیان خوراکی دور ریز کمتری داشته و میزان دور ریز این ماهی بین 25 تا 30 درصد می‌‌باشد که شامل سر، دم و امعا و احشا می‌‌گردد.

وزن ماهی  شیر           

به طور معمول به اندازه 5 تا 12 کیلوگرم رشد می‌کند، اما برخی از آنها تا 70 کیلوگرم نیز وزن دارند. در انجمن بین المللی صید ورزشی ماهیان رکورد صید ماهی شیر با وزن 45 کیلوگرم نیز به ثبت رسیده است.

  • شیر کوچک: تا 500 گرم
  • شیر متوسط: بین 500 گرم تا یک کیلوگرم
  • شیر بزرگ: بین یک کیلوگرم تا 20 کیلوگرم

روش های پخت:

بهترین روش پخت ماهی شیر کباب و سوخاری.است اما می توان به صورت ماهی شکم پر ، قلیه ماهی و ... از آن استفاده کرد.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم