روغن نامناسب برای سرخ کردن ماهی

نوشته شده در تاریخ1 سال پیش توسط
دوست داشتن0

از روغن‌های سرخ کردنی موجود در بازار در صورتی استفاده کنید که نقطه دود بالایی داشته باشند.

موقع سرخ کردن ماهی تغییر رنگ ندهند. تغییر رنگ روغن باعث تغییر طعم ماهی می‌شود.

روغن‌های مخصوص پخت‌و‌پز به دلیل ثبات حرارتی پایین گزینه مناسبی برای سرخ کردن نیستند و هرگز استفاده نکنید

از روغن کنجد به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردن ماهی استفاده نکنید. نقطه دود پایین آن باعث می‌شود به‌سرعت بسوزد و طعم غذا را تلخ کند.

ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم