میگو پلویی متوسط
ویژگی های محصول
- میگو دارای اسیدهای چرب امگا3 است.
- میگو به کنترل فشار خون کمک میکند.
- میگو دارای فسفر بسیار زیادی است.
- میگو برای سوخاری، میگوپلو، دوپیازه میگو و سرخ کردنی مناسب است.
میگو متوسط
میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند. ارزش غذایی میگو در هر اندازهی که باشد یکسان است. میگو بسیار خوش طعم بوده و اندازه متوسط مناسب برای طبخ به صورت کبابی، خوراک میگو و سرخ کردن می باشد.
خواص میگو
میگو دارای منابع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا است.
میگو چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین داشته و پکیچ پذیرایی کاملی از ویتامین ها را تشکیل می دهد.
و همچنین با مصرف ۱۲۰ گرم میگو، ۴/۷۰ درصد نیاز روزانه ویتامین B۱۲ و ۸/۱۰ درصد نیاز روزانه ویتامین B۶ تامین شده است.
از طرفی در هر ۱۱۰ گرم میگو ۲۰۰ میلی گرم کلسترول است
اما نسبت LDL (کلسترول بد) به HDL (کلسترول خوب) با مصرف میگو کاهش پیدا کرده است.
میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند.
ارزش غذایی میگو در هر اندازه که باشد یکسان است.
روش های پخت میگو
میگو بسیار خوش طعم و لذیذ است و مناسب برای میگو پلو،دوپیازه میگو و سرخ کردن مناسب است.