ماهی حلوا سیاه
ویژگی های محصول
- ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است.
- حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است .
- این ماهی دارای ضایعات کمی می باشد و گوشت لطیفی دارد و مزه آن بسیار خوب است.
- 9/9 درصد کالری ، 19 درصد پروتئین ، 3 درصد چربی و 11 درصد کلسیم است
ماهی حلوا سیاه
این نوع ماهی، عریض و از دو پهلو فشرده میباشد. بالههای سینهای دراز و شمشیری شکل می باشند، پولکها ریز بوده و زود کنده میشوند. رنگ بدن در بالغین یک دست خاکستری نقرهای تا قهوهای متمایل به آبی، و بالهها دارای لبههای سیاه است، در افراد جوان دارای بالههای شکمی زیر گلویی، سیاهرنگ و خطوط تیره عمودی در طرفین بدن میباشد
ماهی حلوا سیاه از ماهیان ساکن در آب هاب مناطق گرمسیری و نیمه گیرمسیری می باشد. این گونه در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب، خلیج بنگال، دریای شرق و جنوب چین، دریای زرد، اقیانوس آرام پراکنش دارند. تغذیه آنها از زئوپلانکتونها، سخت پوستان و ماهیان کوچک می باشدو بیشتر در آبهای ساحلی در عمق ۵تا ۱۰متر زندگی می کنند. صید آن به وسیله تور گوشگیر ترال و تورهای گردان می باشد.
خواص ماهی حلوا سیاه
ارزش غذایی این ماهی تفاوت چندانی با ماهی حلوا سفید ندارد. اما این ماهی دارای میزان چربی متوسط و کلسیم، ویتامین A و D است، ماهی حلوا سیاه سرشار از ویتامین B12 می باشد. حضور این ویتامین در آیتم های تغذیه ای برای تکامل و تقویت سیستم عصبی مهم است. ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسدهای چرب امگا منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است و سلامت قلب شما را تضمین می کند.
روش های پخت ماهی حلوا سیاه
به دلیل خوشمزگی خود ماهی میتوان آن را سرخ کرد، اما می توان به صورت ماهی شکم پر ، قلیه ماهی و ... استفاده کرد. در صورتی که ماهی حلوا شما بزرگ و حدودا یک کیلو گرم باشد بهتر است که پوست آن را بگیرید تا ماهی هنگام سرخ کردن لذیذتر شود. ولی برای قلیه باید شکم ماهی را خالی کنید و آن را به صورتی رولتی برش دهید تا در زمان پخت وا نرود.