نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

  • ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد.
  • ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است.
  • ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است.
  • ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و سرخ کردن بسیار مناسب است
  • ماهی بیاح  جز ماهی های کوچک جنوب محسوب می شود که کبابی بهترین گزینه برای طبخ این ماهی است
  • میزان تیغ ماهی بیاح متوسط است.
بیشتر بخوانید
پیشنهاد ویژه محدود
185,000 تومان 210,000 تومان
(185,000 تومان هر کیلوگرم)
نوع ماهی
  • ماهی کامل
  • پاک شده و فیله شده
موجود
محصولات مرتبط
ماهی بیاح تازه جنوب ماهی بیاح تازه جنوب
صید روز
25,000 تومان
پیشنهاد ویژه محدود
185,000 تومان 210,000 تومان
ماهی بیاح دارای اسیدهای چرب سالم امگا ۳ می‌باشد. ماهی بیاح دارای 18تا22 درصد پروتئین است. ماهی بیاح گوشت سفیدی دارد و از خوش هضم ترین ماهی های جنوب است. ماهی بیاح برای کباب، کتلت ،استیک و...
ماهی شیر ماهی شیر
صید روز
تمام شد
290,000 تومان
گوشت ماهی شیر تازه جنوب، بافت نرم و رنگ سفیدی دارد. در زمان طبخ نیز این نرمی را حفظ نموده و انسجام خود را در حین پخت از دست نمی‌‌دهد. این ماهی حاوی سلنیوم، روی، ید، پتاسیم، سدیم، منگنز و فسفر است. منبع...
ماهی حلوا سفید یا زبیده ماهی حلوا سفید یا زبیده
صید روز
تمام شد
390,000 تومان
ماهی حلوا سفید دارای 18درصد پروتئین است. ماهی حلوا سفید دارای 13/5 درصد سدیم است. ماهی حلوا سفید  دارای کلا 3 درصد چربی است. برای جدا کردن پولک این ماهی نیاز به چاقو نیست و با شستن...
108,000 تومان
از جمله ماهیان عالی و لذیذ به شمار می رود. ماهی دولمی را می توان به صورت سرخ کردن، قلیه ماهی، کباب، پخارپز و….استفاده کرد . اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی دولمی می تواند در کاهش التهاب...
ماهی حلوا سیاه ماهی حلوا سیاه
صید روز
تمام شد
150,000 تومان
ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا3 منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است. حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است . این ماهی دارای ضایعات کمی می...
توضیحات

ماهی بیاح جزو ماهیان کوچک جنوب به شمار می آید قسمت پشتی بدن این ماهی تیره و شکم این ماهی روشن و درزیر باله ی سینه ی آن خطوط طولی تیره رنگ دیده می شود. بیشترین وزن این ماهی 200 گرم و حداکثر طول 25 سانتی متر ولی عموما این ماهی بیشتر با اندازه 15-10 سانتی متر دیده شده است.

این ماهیان، ماهیانی طویل هستند که معمولاً سر پهن و پوزهای کند دارند. بدن آن ها به شکل استوانه‌ای بوده یا کمی از دو پهلو فشرده شده‌است. چشم‌ها تا حدی به وسیله بافت چربی پوشیده شده‌است و دارای دهانی کوچک، انتهایی و کمی تحتانی می‌باشند. دندان‌ها در این خانواده کوچک، ضعیف و پنهان بوده یا اینکه اصلاً وجود ندارد. کفال ماهی جنوب یا ماهی بیاح دارای دو باله پشتی جدا از هم هستند که شعاع‌های سخت اولین باله پشتی آنها ۴ عدد می‌باشد. 

نوع گوشت لطیف و سفید رنگ. میزان خار و استخوان خار و تیغ های آزاردهنده ندارد. خارهای کم و درشت که به راحتی از گوشت جدا می شود. نوع پخت کبابی، سرخ شده، شکم پر، کتلت.

میزان دور ریز نهایی

دور ریز کم تا متوسط. با توجه به نوع پا کردن بین 30 تا 45 درصد می باشد.

خواص ماهی بیاح:

مهم‌ترین مواد مغذی و ویتامینها ماهی بیاح سرشار از ویتامین B12 است که منجر به تشکیل گلبول های قرمز خون سالم می‌‌شود. دارای انواع ویتامین‌‌های ضروری از جمله ویتامین‌‌های گروه B، A،C،D و E و مقادیر بالای امگا3 می‌‌باشد. مناسب برای بهبود بیماریهای قلبی و فشار خون بالا، بهبود عملکرد مناسب مغز خطر سرطان را کاهش داده و وضعیت عمومی بدن را بهبود می‌‌بخشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

روش پخت ماهی بیاح :

بهتر است برای پختن ماهی بیاح از ۴ روش سرخ کردن، کباب کردن، در فر پختن و بخارپز کردن استفاده کنید. توصیه میکنم سایز کوچک این ماهی را آب پز نکنید. این ماهی جثه ی چندان بزرگی ندارد پس ممکن است پختن آن حس متفاوتی را به شما انتقال بدهد. ماهی بیاح را برعکس اکثر ماهی ها، بسیار آسان میتوان کباب یا سرخ کرد.

بیاح سریع میپزد بافت ظریف گوشت این ماهی اجازه میدهد حرارت خیلی زود به قسمت های داخلی برسد و ماهی را مغزپخت کند همچنین ماهی بیاح روغنی و پرچرب است و این روغنی بودن احتمالا باعث می شود دیگر نیازی به استفاده از روغن سرخ کردنی هم نداشته باشید. پس اگر میخواهید ماهی بیاح را کباب یا سرخ کنید کار سختی در پیش ندارید! اما حتما توجه  داشته باشید آن را زیاد سرخ یا کباب نکنید، تا اُمـگا۳ موجود در آن از بین نرود. موقع برگرداندن ماهی نیز، این کار را به آرامی و با ظرافت خاصی انجام دهید تا آسیبی به گوشت ماهی وارد نشود. همچنین هنگام اضافه کردن طعم دهنده ها و آغشته کردن ماهی به آنها ماهی را زیاد فشار ندهید چرا که این ماهی ظریف است و گوشت نرم و آسیب پذیری دارد.

 

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم