بسته یک کیلویی استیک ماهی سکن تازه

مرجع:
lutjanus-gibbus fish
نام تجاری : سماچ
ماهی

ویژگی های محصول

  • ماهی سرخو منبع مهم سلنیوم است
  • ماهی سرخو باعث تثبیت قند خون میشود
  • ماهی سرخو حاوی یک ترکیب آلی به نام پورین می باشد
  • ماهی سرخو برای قلیه ماهی ، شکم پر ، سرخ کردنی مناسب است
بیشتر بخوانید
محصولات مرتبط
اسپیکر قابل حمل GTS-1523 مجهز به چراغ LED قوی دارای سه حالت زیاد- متوسط و چشمک زن میباشد که از این اسپیکر قابل حمل میتوان به عنوان چراغ شارژی نیز استفاده نمود ، این اسپیکر دارای باند خروجی به قطر سه اینچ و توان 5 وات...
ویژگی‌های محصول کاربرد:جلوگیری از تابش آفتاب به صورت موارد مصرف:کوهنوردی، ماهیگیری، پیاده روی، دوچرخه سواری جنس:گیاهی مدل:ماهیگیری و آفتابی قابلیت تنظیم:از طریق بند دور کلاه رنگ:قرمز، سفید شیری قهوه ای...
حوله نظافت میکروفایبر تولید شده از الیاف با کیفیت میکروفایبر، یکی از محصولات پرکاربرد است که قابلیت پاک کنندگی و جذب فوق العاده بالایی دارد رنگ: بنفش،صورتی،زرد،سبز،قهوه ای جنس: نانو مناسب...
اگر قادر به استفاده از دستگاه های اسپرسو خانگی بزرگ نیستید و یا زیاد اهل سفر هستید استفاده از این دستگاه انتخاب درستی است. این محصول در مسافرت ها و یا سر کار و پیکنیک ها به شما این امکان را می دهد که به راحتی قهوه ی...
اگر به دنبال یک لامپ هستید که بتوانید حتی در سفر و کمپینگ نیز از آن استفاده نمایید، این لامپ می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. توان: 5 وات طول سیم 1 متر قابلیت اتصال به موبایل تبلت لب تاب خودرو پاوربانک
توضیحات

ماهی سرخو

ماهی سرخو یا آگال  گوشت سفید رنگ بسیار لذیذی دارد و دارای تیغ و خار کمی میباشد طعم و مزه ی بسیار عالی این ماهی و نیز خوش خوراکی آن باعث شده تا این ماهی به نوبه ی خود از جایگاه بسیار ممتازی در بازار ماهی برخوردار باشد خانواده سرخو ماهیان در خلیج فارس زندگی می کنند. رنگ این ماهی قرمز متمایل به صورتی می باشد و دارای گردن ضخیم و گوشتالویی است، دهان سرخو بزرگ بوده و کوهان دارد، وزن آن به سه تا چهار کیلو هم می رسد. این ماهی معروف به ماهی ضد افسردگی می باشد. مصرف دو تا جهار بار در ماه به صورت کباب شده و یا پخته شده در قلیه ماهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را ۲۸% کاهش می دهد، همچنین خطر ابتلا به بیماری کلیه را ۴۴% کاهش می دهد.


خواص ماهی سرخو

ماهی سرخو منبع مهم سلنیوم است
مضرف ماهی سرخو 79% نیاز روزانه بدن را تامین میکند
مصرف سرخو باعث تثبیت قند خون میشود  زیرا منبع بسیار خوبی از پروتِین است
ماهی سرخو حاوی یک ترکیب آلی به نام پورین می باشد.پورین به طور معمول در گیاهان، حیوانات و بدن انسان یافت می شود.
ماهی سرخو همچنین منبع بسیار خوب ویتامین B12، پروتئین، ویتامین B6، فسفر، پتاسیم و اسید چرب امگا-۳ می باشد.
یکی از فواید مصرف ماهی های غنی از امگا-۳ مانند ماهی سرخو تنظیم عملکرد ماهیچه های قلب می باشد
که خطر حملات قلبی و مرگ را کاهش می دهند..


روش های پخت ماهی سرخو

ماهی سرخو مناسب برای قلیه ماهی،سرخ کردنی،شکم پر و کبابی است.

نکات مهم قبل خرید

فهرست

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم