بسته یک کیلویی استیک ماهی سکن تازه
ویژگی های محصول
- ماهی سرخو منبع مهم سلنیوم است
- ماهی سرخو باعث تثبیت قند خون میشود
- ماهی سرخو حاوی یک ترکیب آلی به نام پورین می باشد
- ماهی سرخو برای قلیه ماهی ، شکم پر ، سرخ کردنی مناسب است
ماهی سرخو
ماهی سرخو یا آگال گوشت سفید رنگ بسیار لذیذی دارد و دارای تیغ و خار کمی میباشد طعم و مزه ی بسیار عالی این ماهی و نیز خوش خوراکی آن باعث شده تا این ماهی به نوبه ی خود از جایگاه بسیار ممتازی در بازار ماهی برخوردار باشد خانواده سرخو ماهیان در خلیج فارس زندگی می کنند. رنگ این ماهی قرمز متمایل به صورتی می باشد و دارای گردن ضخیم و گوشتالویی است، دهان سرخو بزرگ بوده و کوهان دارد، وزن آن به سه تا چهار کیلو هم می رسد. این ماهی معروف به ماهی ضد افسردگی می باشد. مصرف دو تا جهار بار در ماه به صورت کباب شده و یا پخته شده در قلیه ماهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را ۲۸% کاهش می دهد، همچنین خطر ابتلا به بیماری کلیه را ۴۴% کاهش می دهد.
خواص ماهی سرخو
ماهی سرخو منبع مهم سلنیوم است
مضرف ماهی سرخو 79% نیاز روزانه بدن را تامین میکند
مصرف سرخو باعث تثبیت قند خون میشود زیرا منبع بسیار خوبی از پروتِین است
ماهی سرخو حاوی یک ترکیب آلی به نام پورین می باشد.پورین به طور معمول در گیاهان، حیوانات و بدن انسان یافت می شود.
ماهی سرخو همچنین منبع بسیار خوب ویتامین B12، پروتئین، ویتامین B6، فسفر، پتاسیم و اسید چرب امگا-۳ می باشد.
یکی از فواید مصرف ماهی های غنی از امگا-۳ مانند ماهی سرخو تنظیم عملکرد ماهیچه های قلب می باشد
که خطر حملات قلبی و مرگ را کاهش می دهند..
روش های پخت ماهی سرخو
ماهی سرخو مناسب برای قلیه ماهی،سرخ کردنی،شکم پر و کبابی است.